La desil · lusió, el gran enemic

Joan Muñoz || És una sensació estranya que he tingut molts estius, però la desil·lusió instal·lada en l’entorn del CE Sabadell és preocupant. L’afició no té res més que l’amor pels colors i l’escut per seguir donant suport al club. Una llàstima. Jugadors que no renoven, jugadors que rescindeixen el seu contracte,… I tot això és resultat de la necessària política d’austeritat aplicada pel Consell d’Administració aquesta temporada. No sé si pensar que aquests són els primers passos difícils d’una nova etapa iniciada després de tenir l’entitat a la vora del precipici, o que és un “parche” més de tots els que portem posats a sobre.

La principal preocupació és, des del meu punt de vista, no haver conegut ni un sol fitxatge pel primer equip. El filial sí ha incorporat jugadors, però l’important, el que juga a la Nova Creu Alta, no. Estem a dos dies de començar la pretemporada i tot plegat està massa parat. Les pròximes setmanes prometen ser mogudes pel que fa a actualitat, o almenys això espero pel bé de tots. Perquè la desil·lusió és ara mateix el gran enemic del Centre d’Esports Sabadell…

 

Foto:Pedro Salado

2 comments

  1. La majoría estem com vosaltres i, a més, veient que ni s’ha posat una oferta de renovació per gent com Marc, Bruno ni el capi Agus… No sé si gent com Sandro, Manel, Pastells o Agus Medina continuarán pero amb ells tindrem una mínima base (sempre i quan no marxin, clar). El futur és tornar a refer una bse sòlida i en 2-3 anys tornar al nivell d’aquest any. Una altre desil.lusió, per ara, per part de la directiva. Salutacions!

    1. La verdad es que es desesperante….creo que este año tendremos un primer equipottotalmente amateur… Que tengamos suerte….

Comments are closed.