Això és una vergonya!

Joan Muñoz || No donava crèdit… 17:41 minuts del dimarts. El departament de premsa del CE Sabadell ens comunica que la presentació del nou entrenador, que a priori era i serà Jose Solivelles, no es produirà finalment tal i com estava previst. Què ha passat? El dia anterior ja havia deixat caure al meu Twitter personal que l’adéu de Miguel Álvarez no s’havia fet oficial. Es clar! No era oficial perquè no s’havia arribat a un acord per rescindir el seu contracte! El ‘Ferrari’ ens ha sortit car, eh? Passades les 18:30, el president Antoni Reguant arriba per comparèixer en roda de premsa. Els companys de Ràdio Sabadell havien parlat amb un Miguel incrèdul dies abans i havien avançat que Jose Solivelles seria el nou entrenador. Quin panorama…

En resum, Reguant ens explica, entre altres coses, que el club no pot fer front al cost del míster i que han d’arribar a un acord amb el seu representant per rescindir el contracte. Però no acaba aquí la cosa. Durant el torn de preguntes, el Sergi Garces llença la qüestió clau. “Per què ahir es diu que avui es presentava al nou entrenador i no es fa?”. “¡Toma ya, ahí la llevas!”, he pensat. El més sorprenent ha sigut la resposta del president: “En cap moment anàvem a presentar al nou entrenador avui”. I a la repregunta del Sergi, insistint en el mateix, respon: “Doncs he comunicat malament el tema d’aquesta roda de premsa llavors”.

Un espectacle lamentable. Esperpèntic. Amb aquest club no jugueu. Amb aquest escut no es juga. No es juga amb 113 anys d’història. Esteu al capdavant del Centre d’Esports Sabadell! Si no esteu a l’alçada, marxeu. Això és una vergonya!

 

Foto: Roger Benet