Un espectacle lamentable

Aquesta tarda estava prevista la presentació de Jose Solivelles com a nou entrenador del CE Sabadell. Uns 45 minuts abans, però, el departament de premsa del club ha informat que no seria així. Finalment, el president Antoni Reguant ha sigut el que comparegut en roda de premsa per explicar la situació contractual de Miguel Álvarez, entre altres coses. El conjunt arlequinat no es pot permetre tenir a Miguel a la banqueta i haurà d’arribar a un acord amb el seu representant. Així doncs, i al no haver arribat a un acord, el Sabadell no ha pogut presentar avui al seu futur entrenador.

One comment

  1. Sota el meu punt de vista, ens trovem amb una Direcció del club molt inexperta, amb una total falta de claretat económica en tot el que envolta a l’institució.
    A l’apartat esportiu, cal analitzar profundament que es el que han fet en positiu, dons si revissem els darrers anys, solsament han contractat tecnics del primer equip amb resultats no molt acertats. En futbol base, s’han aprofitat de les incorporacions técnicas anteriors per aconseguir les actuals fites.
    Resumin: nefasta actitud sense aclarar on están els quasi 5 MM euros gastats des de l’entrada del japonessos.

Comments are closed.