El ‘Doc’ torna a casa

Agus Doc
Foto: CE Sabadell

Aquest dimarts, el CE Sabadell ha fet oficial el retorn d’Agustín Fernández. El defensa, que torna després de finalitzar la seva primera etapa com arlequinat la temporada 2011/12, signa per les dues pròximes temporades. En declaracions a la web del CE Sabadell, l’extremeny ha dit el següent: “Em fa especial il·lusió tornar al Sabadell, tinc grans records de la meva estada aquí i la gent sempre m’ha mostrat molta estima”.

En la seva primera etapa al Sabadell, Agustín fa defensar la samarreta arlequinada durant quatre temporades. Va ser un dels herois d’Ipurúa, on el conjunt arlequinat va assolir l’ascens a la Segona Divisió. En els últims anys, Agustín Fernández ha jugat a l’Alavés, al Racing de Santander, a l’Olot i aquesta passada temporada ha estat al CE l’Hospitalet. La seva presentació serà aquest divendres 26 de juny a les 13:00 a la sala de premsa Miguel Quereda de l’estadi de la Nova Creu Alta.