Marcador Internacional, nou patrocinador del programa

MI

Avui tenim el plaer d’anunciar-vos una gran noticia. El programa de Ràdio Marca ‘Marcador Internacional’, presentat i dirigit per Àxel Torres, ha arribat a un acord amb L’Hora Arlequinada per convertir-se en un patrocinador més del programa. ‘MI’ va començar sent la manera col·loquial d’anomenar, mitjançant les seves sigles, al programa de ràdio ‘Marcador Internacional’, que s’emet els dissabtes a Ràdio Marca a partir de les 13:00 de la tarda i que està en antena des de setembre de 2007.

No obstant, ha acabat sent una mica més ampli, més conceptual, que té sentit en si mateix. ‘MI’ és l’esperit apassionat que compartim els amants del futbol global, tots aquells que sentim interès pel joc practicat arreu, per petita que sigui. Així doncs, donem les gràcies i la benvinguda a ‘Marcador Internacional’ a la familia arlequinada.